Freestyle

11 januari, 2012 av

Dans med hund (till musik), ja så kan man bl a beskriva ”Freestyle”. Idag har vi varit på vårt första kurstillfälle i detta ämne. Redan ikväll fick vi sätta ihop fyra moment till musik. En rätt häftig o härlig känsla infann sig (trots Speedys enträgna skall). Speedy verkar älska att träna – Han är liksom med på allt, bara det händer något!

Detta är Speedys nionde typ av aktivitet o i sex av dem har vi officiella tävlingsreultat – Det kan man väl kalla allround! 🙂

Ett svar till “Freestyle”

  1. Eleonor Mattsson skriver:

    Hej!
    Vad roligt att du har börjat med freestyle! Det är en mycket rolig sport att träna och tävla eftersom man hela tiden utgår från hunden och vad den gillar att göra… mao inga tvång om att man skall kunna stanna snabbt under inkallning och liknande!
    Stort lycka till och hoppas att vi ses på någon tävling!

    MVH Eleonor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.