Glömde nästan…

11 januari, 2012 av

…att skriva om söndagens sköna promenad i trakterna kring Klåveröd. Den var i km inte så lång, men vi var i skogen i 3 timmar och det var väldigt skiftande terräng. Vi geocachade förstås, så en del av tiden gick åt att leta efter gömmor. Eftersom passivitet aldrig har varit Speedys starkaste gren traskade han naturligtvis långt mycket mer än vi. Han fick också mycket balansträning då han övade på både stock och sten.

Bild som husset tagit;

 

Ett svar till “Glömde nästan…”

  1. Christian skriver:

    Älskade Speedy!
    Är tämligen avundsjuk på era geocachingäventyr… =/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.