Hur gick det?

16 januari, 2012 av

Förra årets mål ser du nedan. Med blått har jag fyllt på med hur det gick i verkligheten;

Agility klass 1 – Ta två pinnar o därmed bli uppflyttad till klass 2. Hopp klass 2 – Ta sista pinnen o bli uppflyttad till klass 3 – Startade i några enstaka lopp första halvåret o det gick inte alls bra. Så här i efterhand har jag börjat fundera på om Speedy redan då hade problem med sin förstorade prostata.
Utställning – Bli BIR veteran även detta år o få vara med i fler BIS-finaler – Japp BIR veteran blev han och av de två gånger han ställdes ut 2011 fick han CK o blev placerad i hanhundsfinalerna båda gångerna! 🙂
Rallylydnad – Starta på tävling,  både officiellt och inofficiellt och bli godkända minst en gång i nybörjarklass – Yes! Här gick det riktigt bra o vi blev god kända alla gångerna vi startade officiellt (officiell gren från 1 juli), 3 gånger i nybörjarklass och 3 gånger i fortsättningsklass. Nu är det Avancerad klass som gäller.
Lydnad – Bonus ifall vi över huvudtaget ställer upp – Det blev inga starer 2011, men jag har inte helt lagt tanken på hyllan…

Eftersom vi bara fick resultat från två grenar förra året kan vi inte anmäla till deltagande om Årets Allroundwelsh 2011, men vi har i alla fall varit kvalificerade till den tävlingen inte mindre än 5 gånger tidigare.

Inom kort är det dags att sätta upp målen för 2012!

Ett svar till “Hur gick det?”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Ni är verkligen duktiga! Vi är imponerade 🙂 och så freestyle med, kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.