Motgångar

8 februari, 2012 av

Lägger mer energi på jobbbet nu än vad jag egentligen vill o vi fick oväntade problem då vi började renovera lilla fritidshuset i helgen. Ovanpå detta har Speedy blivit sjuk. Han började halta under morgonpromenaden, i söndags. Var låg hela dagen o inte sig lik på måndagen heller. Måndag kväll o natt började han skrika rakt ut när han rörde sig.
Började därför tisdag morgon hos veterinären. Där röntgade man Speedys hals, för det verkar komma från höger sida på hals/skuldra. Röntgen visade en liten spondylos, men borde inte ge dessa smärtor. Nackspärr? Ja, kanske. Nu blir det i alla fall några dagar med antiinflammatorisk/smärtstillande tabletter och vila dvs ingen träning.
Det blir alltså ett abrupt slut på vår freestyle-kurs. Trist, men nu är det viktigaste att Speedy blir sig själv igen, så får vi satsa på vår rallylydnad istället, om ett par veckor.

Ett svar till “Motgångar”

  1. Linh & Isak skriver:

    Usch var tråkigt! Hoppas glada-goa-Speedysen blir bra till rally tävlingsgruppens träning. Kram på er /Linh med Isak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.