Inte glömd

17 mars, 2012 av

Nu handlar det mycket om valpar här, men jag lovar, vi har inte glömt den gamle mannen, Speedy Bus. Vi tränar vidare med vår rallylydnad, där vi nu har två gånger kvar på kursen. Jag har anmält honom till både utställning o rallylydnadstävlingar, så han ska inte pensioneras än!
I eftermiddag har han fått lördagsgodis, ett grisöra.

2 svar till “Inte glömd”

  1. Marcus skriver:

    Lyx med grisöra. 🙂

  2. Linh skriver:

    Smaskigt… Isak hälsar attt han fick rå lammrevben till lunch som försvann i ett nafs 😉 Jag kan också berätta att du och Speedy kommer var med på bild i den nya finna rallyboken som Ida och Charlotta jobbar på. Bilden är från min utbildningskurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.