Skallerorm

15 april, 2012 av

Uppe med tuppen söndag morgon (inga fritidsproblem här inte!). Dags för ett nytt försök i avancerad klass, rallylydnad. Det var en välordnad tävling på Lunds brukshundklubb. Å yes! Ingen 8:ans frestelse på vår bana. 🙂

Tyvärr startade jag idag med ”skallerormen” o vi skulle kunnat bli diskade för alla de skallen. Nu blev vi inte det och Speedy klarade sittande Honnör, men 2 x 5 minuspoäng för skall samt 10 poängs avdrag för att han doppade rumpan i marken i 360 grader runt, vänster. Lägg till några små missar där det drogs entaka poäng och vi slutade på retliga 69 poäng! 🙁

På eftermiddagen blev det en tur till Vejbystrand o fix i lilla fritidshuset. Efter att ha sanerat myrbo och mögel är vi nu på G framåt där igen.
Väl hemma i stan igen laddade Bengt grillen o efter mat blev det en välbehövlig, lugn kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.