Tävling o annat

1 maj, 2012 av

Efter en första natt med valp i huset smet Speedy o jag hemifrån. Vi skulle åter tävla i rallylydnad. Nu på Bjuvs Brukshundklubb. Även denna bana bjöd på 8:ans frestelse som första skylt. Speedy fullständigt fastnade redan där! Han bet i båda burkarna o verkade inte släppa godbitarna i tanken ens när vi efter diskning fortsatte banan. Han verkade leta korv även på skyltarna! 🙁 Efter en sådan tur blir man inte så sugen på att tävla mer… Jag ska verkligen ändå försöka igen o har därför anmält till tävling om fjorton dagar och då ska jag ”ta” honom om han gör om något liknande o får ta en disk till i så fall.

Förutom att Dooley ger oss dåligt med sömn fungerar han alldeles utmärkt. Verkar väldigt trygg o stabil. Storebror Speedy tycker att det är ett litet onödigt kräk som flyttat in och den lille får sig en avhyvling ett par gånger om dagen bara han närmar sig. Hoppas på bättring…!

Imorgon ska Speedy få ”egen-tid”. Då börjar vi på tävlingslydnadskurs hos Kenneth på Hundkompetens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.