Mera jobb

24 maj, 2012 av

Vi som redan har mer än nog med sysselsättning fick ännu en uppgift. I vintras upptäckte vi att taket på förrådet läckte och en firma kom och tätade det. Innan dess hade det ju kommit in vatten i förrådet, så nu skulle en snickare byta de skadade plywoodskivorna. Detta innebär att förrådet måste tömmas. Utrymmet är litet, men det går att få in massor av prylar. 😉
För att vara lite positiv mitt i det hela så är vädret torrt och soligt när prylarna ska bäras samt vi får chansen att måla väggarna vita och sedan sätta upp nytt, mer anpassat hyllsystem och därefter få ordning på kaoset.
Under tiden lever vi i förrådsköket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.