Mors Dag

27 maj, 2012 av

…har vi inte tid att fira som vi brukar, så det får bli om en vecka istället (å det går ju lika bra 🙂 ). Yngste sonen engagerar nämligen större delen av familjen till sin o flickvännens flytt från Småland till Skåne, idag.

Jag har under dagen varit hemma med G o G (galningen o den gamle).
Började dagen med att bjuda de fyrbenta på en tur till brukshundklubben. Det var bara vi där o jag passade på att låta Dooley prova på balansen, gungan, slalom och tunnel. Det gick fint!
Jag lärde mig så mycket att jag ALLTID ska ha den hunden som inte just tränar, uppkopplad, alternativt i bilen. Måste över huvud taget bli mer konstruktiv i mitt upplägg av hundträning!

Dooley är på många sätt en riktig charmknutte, men ibland kan han reta gallfeber på mig. Framför allt biter han i ALLT inte minst i sten och på växterna i trädgården.
Rumsren är han inte, men på mitt jobb samt på natten är han ”torr”. Det jag inte förstår är att han vid fyra tillfällen kissat i bur resp i hundsäng. Han väljer också ofta att kissa inne på trägolvet fast att altandörren står öppen och det är fritt ut till gräsmattan.

Så här rara kan de också vara! 😉


För 3 år sedan fick jag detta ”träd” av Marcus, i Mors Dags present. Kanske inte perfekt i form numera, men bär åter massor med frukt. Lite stolt är jag faktiskt…

Ett svar till “Mors Dag”

  1. Marcus skriver:

    Kul att den fortfarande lever 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.