Mycket kalasande

18 juni, 2012 av

Nästan hela helgen har bestått av kalas. På lördagen firade vi 30 + 60 år i Ystad o sedan kalas för en 1-åring på söndagen. För hundarna har det därmed inte varit så mycket kul. Första dygnet fick de till stor del tillbringa i bilen o under söndagens kalas var det tänkt att de skulle vara ensamma hemma. Eftersom Dooley biter på allt o klättrar över kompostgaller, så är det stålbur som gäller i dessa lägen. Har lånat en av Anne som vi satte in honom i.
Efter att övervakningen sagt till att han gastat i 1 timma medan vi var på kalas, åkte jag hem för att hämta honom (började tycka synd om grannarna som bor vägg-i-vägg). Dooley hade faktiskt stupat när jag kom hem, men för ”säkerhets skull” tog jag med båda i bilen tillbaka.

Söta Linnéa 1 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.