Utomlands

1 juli, 2012 av

Jag som sagt att jag aldrig skulle åka utomlands med hund ändrade mig då det sedan i januari blivit enklare att resa med dem inom EU. På söndagen var vi på DKK:s utställning på Bornholm. Mycket välordnat och trevligt.

Den norska domaren Wera Hübenthal gillade Speedy mycket, men i konkurrens med en 4 åring fick han se sig slagen. Hade Speedy gått i veteranklass istället för championklass som jag anmält till, hade han blivit Bästa Veteran (lätt att vara efterklok).  Att få ”Excellent” på en kastrerad hane på 10,5 år får man nog dock vara mycket nöjd med.

Husse med Speedy i ringen

GRATTIS Lena Johansson och Albn ”SE U(u)CH NUCH Smörsoppens Ardbeg”  som blev BIM, fick Cert, CACIB och blev därmed DK UCH och NORD UCH!

Tack Lena för att du fotade Dooley, nästan 4 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.