Semestervecka

8 juli, 2012 av

När vi nu ändå skulle till utställningen passade vi på att ta en hel semestervecka på Bornholm. En mycket trevlig upplevelse som varmt kan rekommenderas. Det enda negativa med ön är att där finns MASSOR av fästingar.

Här är grabbarna före avresa, redo för nya äventyr.

Under veckan bjöd vi vovvarna på en massa olika miljöer/upplevelser. Till skillnad från i Sverige får hundarna följa med på stranden på Bornholm, även på sommaren. Dooley gillade att gräva ner sig i en håla där.

Familjebädd – Under veckan kom Dooley på hur han själv kan hoppa upp i sängen.

Det blev naturligtvis även en del geocaching. Under veckan fann vi 35 gömmor o det i skiftande terräng. Just där jag tagit denna bild är Bengt o hundarna inte med. Geocache funnen o loggad här uppe på höjden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.