Röntgen

2 augusti, 2012 av

Ingen effekt av tabl NoroCarp blev lika med ett återbesök hos Dragan på Öresundskliniken. Hela (ja, nästan i alla fall) Dooley röntgades.
Bilderna visade inga fel på armbågar, bog eller höfter. Diffusa ”moln” över rörbenen fram, men inte så tydligt som man skulle kunna tänka sig med tanke på symtomen. Tills vidare är det dock diagnosen panosteit som gäller. Det kommer i så fall att gå över förr eller senare och ger inga men. Så här långt får vi vara nöjda med det. Nu vågar jag i alla fall anmäla till någon kurs här framöver. Det blir nog fortsättningskurs för Dooley och mera tävingslydnad för Speedy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.