Gå-Lös-Kurs

28 augusti, 2012 av

Dooley har inte haltat alls, de senaste 14 dagarna, så nu kör vi på! 🙂

Efter 10 år som hundägare tror man att man kan en del om hundträning, men ikväll var det verkligen jag som var i skolbänken. Petra från Staaf’s Hundråd undervisade oss, fem ekipage, på parkeringen vid Bruces skog. Det var knappt att Dooley fick komma ut ur bilen så här vid första träningstillfället…
Det gällde för hundarna att var helt avkopplade innan de fick komma ut ur burarna. Vi fick lära oss att om man har kontroll på hunden i koppel, så ska det bli lätt att få kontroll även på den okopplade hunden. Ska bli spännande att se om vi klarar det…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.