Mera kurser

29 augusti, 2012 av

Dags för dubbelkurs, precis som i våras. Först ut var Dooley på fortsättningskurs och sedan körde Speedy en timme tävlingslydnad, på Hundkompetens. Båda hundarna får klart godkänt idag. Speedy pep något, men höll en fantastisk kontakt o Dooley orkade förvisso inte hela timmen, men var för sin ålder ändå riktigt duktig. För de små i fortsättningsgruppen var det mycket repetition, men nytt var att lära dem lägga sig på kommando, på avstånd. Tävlingshundarna fick gå mycket fot.
Det mörknar tyvärr rätt tidigt nu så om ett par veckor måste nog tävlingshundarna hitta en annan träningsdag. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.