Våxtorps marknad

8 september, 2012 av

Tillsammans med en kusin o hans fru besökte vi igår Våxtorps marknad. Köpte bl a strumpor av alpacka-ull. Hoppas de ska värma gott när det blir dags för kängor. Efter ett par blåsiga timmar på marknadsområdet åkte vi hem till kusinen som har stuga vid Västersjön. De har själv två hundar o de gick alldeles utmärkt tillsammans med våra röd-vita. De umgick både ute på den härliga tomten och inne i stugan. Dooley kan man ju inte riktigt lita på, så för att få lite ro kring måltiderna fick han sitta i bilen några stunder.

Annica har själv sytt denna hundbädd som Speedy gärna provade;

Saga o Dooley i trädgården

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.