Storegård

4 oktober, 2012 av

Igår, direkt efter lunch, for vi tillsammans med Anne o hennes hundar till Storegårds Hundpark (http://www.storegard.se/). Ett mycket trevligt upplägg och en sådan här vanlig vardag inte alls många andra besökare att trängas med. Vi började med fri lek och fortsatte därefter med rallylydnad, miljöträning o sist agility (mer hann vi inte). Speciellt inhängnaden med miljöträning tyckte jag om. Jag gillade också att jag kunde slappna av (Dooley kunde inte jaga fritt!) o fick några väldigt lyckade inkallningar på Dooley. Speedy liksom bara finns o hänger med. Kan inte precis säga att han var så särskilt träningssugen (undrar hur det ska gå på tävlingen till helgen???).
Sammanfattningsvis; En riktigt kul eftermiddag med trevligt sällskap och bra träning. Hoppas de som äger/driver Storegård kommer att underhålla utrustningen innan nästa stora säsong drar igång för idén är fantastisk, men vissa grejor har börjat chansera.

Halv sex kom jag hem, bytte då bil o for sedan iväg till Dooley’s fortsättningsträning. Perfekt att komma till kurs med en ”välrastad” valp. Han var fantastisk lugn OCH duktig. 🙂
Himlen öppnade sig under kursen o tio minuter innan lektionen var slut gav jag faktiskt upp o åkte hem (helt genomblöt)!

Idag avslutar jag inlägget med att säga GRATTIS till svärdottern som fyller år!
Samtidigt kan vi tacka den andra svärdottern samt son för mycket goda hembakade kanelbullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.