QPoolen i Hässleholm

20 oktober, 2012 av


Här har vi Dooley strax innan det är dags för honom att äntra ring nr 2, i QPoolen.
Domare Christina Bjerstedt-Ohlsson gav honom en fin kritik med HP, men i rasfinalen bland valparna fick Dooley se sig slagen av tiken Heddychlon Fantastic Frida. En söt liten tik som senare blev 3:a i gruppfinalen. (Dooley blev BIM Valp på denna Valp och juniorutställning)

Dagens utställning kostade 190 kr i anmälningsavgift sedan var allt betalt, ingen p-avgift, gratis katalog och inget inträde för medföljande – det gillar vi 🙂smile

Det var bra miljöträning för Dooley o allt det nya klarade han galant, men jag fick ytterligare ett tecken på att han nu trätt in i tonåren. Inte alls så lättvisad som på Sofiero, för en månad sedan. Bara att ta ett par djupa andetag o rida ut stormen…Han är som charmigast på morgonen, då han oftast kommer krypande upp mot huvudänden av sängen, för att få kel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.