På kollo

28 oktober, 2012 av

Under helgen har husse o jag varit på TanumStrand tillsammans med ett större sällskap. Denna gång var det en tur utan hundar. Dooley har under tiden varit på Söderåsen, på kollo. Där har han haft det alldeles underbart. Massor av bus tillsammans med blandisen Kalle (som nog behöver vila ut ett par dagar nu…) och mys i sängen. Dooley hann även med att dels rymma från tomten och dels inifrån huset o ut på framsidan (han öppnade själv dörren!). Han är väldigt självständig o kreativ, den unge mannen. 😉
Tack Dan o Jennika för att Dooley fick bo hos er.

Speedy har delvis varit hemma under helgen och delvis bott hos Christian. De hade bl a en härlig tur i Ättekullaskogen under lördagen.
Tack Christian för hjälpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.