Mera läxa

20 december, 2012 av

Denna veckans läxa för Dooley; Lägga långt spår, 400-500 meter samt leka med spårpinnar o försöka få upp intresset för dessa.

Har idag därför lagt ett ca 400 meter långt spår till Dooley och ett nästan lika långt till Speedy. Dooley hade vissa problem, men jag är inte säker på att det berodde på längden på spåret. Speedy spårade som en gud! 🙂
Lite pinnlek hann vi också med innan det var dags för inomhus sök. För Dooleys del var det allra första gången på sök. Han tyckte inte de olika underlagen/hinderna var särskilt läskiga, men figuranterna! Inte riktigt welsh-likt.
Längesedan Speedy fick söka, men han hade inte glömt. Han var riktigt på! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.