Nyårsdagen 2013

1 januari, 2013 av

Nytt år, ny dag. En gråmulen sådan. På eftermiddagen var det i alla fall uppehåll o vi hade inga särskilda planer. Det fanns med andra ord utrymme för hundträning. Jag var inte jättesugen från början, men fick gjort en del med de röd-vita ändå.

Började träningen i köket. Dooley klickertränades med slutmålet att gå upp på en barnpall. Speedy fick bl a träna ”rygga”

Fungerade faktiskt bra att träna dem en o en medan den som inte tränade fick vara bakom galler i samma rum.

Utomhus bjöd jag sedan Speedy på en ca 2 km lång cykeltur. Han sprang minsann på rätt bra den gamle mannen. Dooley fick också prova på att trava bredvid cykeln (dock inte lika långt), men främst la jag krut på tre Tom-spår till honom. Han spårade kanon-kalas, men han tänker definitivt INTE apportera spårpinnarna! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.