Rasträff

20 januari, 2013 av

Det är mycket länge sedan vi senast var med på något rasklubbs-arrangemang, men idag tog vi oss till Ljungens Camping där gänget i syd samlades för en gemensam promenad, inne på det gamla skjutfältet. Ännu en dag med vackert vinterväder så det var ljuvligt att vara ute i kylan.
Alla hundarna fick springa lösa. Gruppen bestod mest av welshhanar (o en o annan katt bland hermelinerna tex en beagel) – endast två tikar.Tänk att man kan släppa ett helt sådant gäng (som inte känner varandra) tillsammans utan att det blir något gruff.
Lille Dooley fick jag vid ett tillfälle hämta en bra bit bort, då han bytte flock allt eftersom det dök upp nya intressanta polare. I det stora hela får han dock ett hyfsat betyg även om han vann tävlingen ”Dagens olydigaste welsh”. Han bär oftast reflexselen, dels för att synas bättre o dels för att på den har jag skrivit våra mobilnummer. Han har ju en tendens att inte alltid följa den flock han faktiskt tillhör.
Speedy hade däremot bra koll på var han hör hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.