Träning

27 februari, 2013 av

I måndags började kursen som är inriktad på tävlingslydnad. Idag var det avslutning på mellankursen för samma ”fröken”. Vi har inte hunnit träna så mycket mellan träffarna, men Dooley gör hela tiden små framsteg. I måndags tränade vi med löptik i gruppen o även det fungerade ganska bra med Dooley.

Sittande i grupp
Liggande i grupp
Linförighet
Apportering
Ställande under marsch
Läggande under marsch
Hopp över hinder
Ja, alla dessa moment har vi påbörjat träning i. Inget sitter i sin helhet, men vi är på G. Dooley är riktigt kul att träna med. Undrar hur mycket det beror på honom som individ och hur mycket som beror på att jag nu har träning av Speedy som erfarenhet med i bagaget.

Ett svar till “Träning”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Jag tror att din erfarenhet betyder jättemycket!
    Ni blir säkert jätteduktiga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.