Oj vilken dag

24 mars, 2013 av

Jag hade inte många rätt denna morgon. Utställningsgrejor som inte var på sin plats gjorde starten på dagen stökig, men vi var iväg enligt planlagd tid. Det var dags att för första gången ställa Dooley, officiellt . SKK anordnar ju alltid internationell utställning i Malmö, i mars.
Innan vi åkte läste jag för säkerhets skull vacc reglerna, men det var ju inget problem, Dooley vaccinerades i april. Döm om min förvåning när vi blev stoppade i entrén. Jag hade missförstått informationen. Med rejält påslagen stress for vi till Malmö Djursjukhus där de vänligt nog vaccinerade utställningshundar till ordinarie pris. Tack till dem! 🙂 Jag tröstade mig där med att konstatera att jag inte var den enda som inte förstått…

Vi hann tillbaka i god tid innan det var dags för oss att äntra ringen. Känner mig inte helt nöjd med min insats, men Dooley fick excellent med CK och det är jag mycket nöjd med så här långt. Någon placering i hanhundsfinalen räckte det dock inte till. Dömde gjord den polske (buttre) domaren, Jerzy Olszewski.

I pris fick Dooley en leksak o den la gammelmannen beslag på till en början;

20130324-222817.jpg

20130324-222827.jpg
Rabies? Av rasen Pittbull kanske?

20130324-223725.jpg

Dagen avslutades med en trevlig kväll hos Åsa o Janne. Båda hundarna var med o blev bjudna på en massa godsaker, grisöron, leverpastej, korv, chips. Vi fick också en massa gott, dock inte samma meny som hundarnas. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.