SSRK Kungsbacka

7 april, 2013 av

Utställning dag 1 höll vi till i den vattnade, leriga delen av ridhuset. Ingen höjdare alls kan jag säga. Dooley togs därför inte ut ur buren förrän det var dags att äntra ringen. Han behöver springa av sig lite innan, så detta var ingen bra strategi o jag gjorde inget bra handler-jobb i ringen. Dooley fick dock en fantastiskt fin kritik av domare, Vibe Borregaard Madsen. Excellent, men tyvärr utan CK o det tror jag berodde på handlern. Hm 🙁

Vi övernattade på Scandic, Mölndal. Där fick vi ett mycket trevligt välkomnande på rummet; Godis till husse o mig samt hundtugg, bajspåse samt hundfilt till låns, till grabbarna.

20130407-170220.jpg

Dag 2 i Kungbacka ridhus började bra, då vi fick hålla till i den torra, lite större delen av bygget. Jag är även betydligt mer nöjd med min egen insats i ringen denna dag, men domare Anne Buvik, var stenhård o vi fick nöja oss med Very Good o en kritik som hade mycket mer att önska av vår lille guldklimp.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.