Veckan

11 april, 2013 av

De flesta av veckans dagar innehåller någon typ av hundaktivitet o ändå tränar jag inte så mycket som jag önskar att jag gjorde…

Efter helgens dubbelutställning började jag veckan med lydnadsträning hos Petra Staaf. Dooley som tidigare inte velat hålla apporten gick självmant o tog en som låg på träningsplan. Egentligen både bra o dåligt. Kanon att han vill ta den (o det var ju dessutom inte vår egen), men han ska ju egentligen inte ta den när jag inte bett honom.

För övrigt gör vi små framsteg varje kurstillfälle. Vår akilleshäl är dock kontakt/fotgående. Den dan det sitter har vi bara finslipning kvar. Undrar när den tiden kommer?

På tisdagen åkte jag upp till klubben o tränade lydnad på egen hand, med Dooley. Fick en hel del kontakt med honom, så vi tränade några steg fotgående, snabba läggande samt stå. Ganska nöjd med kvällen!

Onsdagen var dagen för utställningsträning med Sydskånska Kennelklubben o platsen var Helsingborgs Brukshundklubb. Dooley skötte sig riktigt bra o några användbara tips hade jag fått med mig hem i bagaget.

Idag torsdag och imorgon fredag blir nog bara vanliga promenaddagar. Om den kommande helgens aktiviteter återkommer jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.