Småland

14 april, 2013 av

Vi har varit i Vetlanda och hälsat på Speedys dotter Tiffany och hennes matte över helgen. Hundarna har fått massor av stimulans med vistelse i trädgården, promenader både på asfalt och i skogen. På lördagskvällen la vi t o m viltspår till dem. För Dooley’s del var det allra första kontakten med klöv. Alla hundarna spårade till vår belåtenhet och Dooley lärde sig snabbt att uppskatta klöven.

Idag var första dagen med härligt vårväder för i år och vi åkte till skogen efter (sen) frukost. Alla åkte tillsammans i Jeepen.
Dooley skrämde oss rejält när han efter bara en kort promenad försvann helt utom synhåll. Han var borta ca en kvart o på den tiden hann vi alla tänka en massa tankar. Nu kommer det att dröja länge innan han får gå lös. Trist, men så får det bli.

Nu är vi åter hemma i Skåne o Dooley o jag kan se fram emot ännu en aktiv vecka med både lydnad, agility och räddningsverksamhet.

20130414-220802.jpg

Stort TACK, Maria, för en trevlig helg, all uppassning, övernattning och god mat!

Ett svar till “Småland”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Stort TACK själva 🙂 Det var verkligen jätteroligt att ha er alla hos oss i helgen! Härligt med huset fullt 🙂 Jag har fått en massa ny inspiration också och det tackar jag för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.