Kurser

24 april, 2013 av

Måndag var det som vanligt lydnadsträning med Petra. Kunde ha Dooley lös hela lektionen – Härlig känsla. 🙂 Det går även bättre för oss i de flesta momenten. Jag måste dock bättra mig. Av oss två gör jag flest fel!

Idag har vi varit hos Ida o tränat agility. Efter några trevande försök satte Dooley ganska full fart upp på A-hindret. Även ”platten” var ny för honom o den gillade han sådär. Inga problem när jag lyfte säcken, men han ville inte springa genom den, när den låg helt platt.

Däcket o hopphindren bättre idag. Vi testade även några små kombinationer.

Blir redan nu sugen på fler agilitykurser. Så vill jag ju viltspåra o det där med rallylydnad ligger också o gnager i bakhuvudet. Nu gäller det att prioritera o inte ha för bråttom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.