Hoppa över klass

28 maj, 2013 av

Idag började nybörjarkursen i rallylydnad som jag anmält Dooley till. Vi har inte tränat rally tillsammans tidigare, men en del bakdelskontroll via den s k ”klossträningen” o det kom vi att ha nytta av.
När lektionen var slut kom fröken, Ida Lindgren, fram till mig o frågade om jag tyckte att vi platsade där. Efter ett par minuters prat blev vi överens om att Dooley o jag skulle flyttas upp till fortsättningsgruppen o de tränar timman efter, på tisdagar. Vi fick stanna kvar o körde därmed dubbelpass. I en och en halvtimma fungerade Dooley utmärkt men efter det märkte man tydligt att hjärnan började bli överhettad. Då kom en massa påhitt o bus.

Jag är i alla fall otroligt stolt och glad över min lille buse -Tänk att vi kunde hoppa över en klass! 🙂

Rally1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.