Varierat hundvärde

8 juni, 2013 av

Veckan har innehållit en hel del träning för Dooley. Ena dagen är han okoncentrerad på lydnad o nästa är han en pärla på rally. Tredje dagen urusel på agility. Köpte en privatlektion för att förbereda oss inför höstens fortsättningskurs i just agility. Halva lektionen satt han helt oengagerad o andra halvan jagade han. 🙁
J-a jaktgalning!!! Då var han väldigt billig o jag kände ett stort mått av hopplöshet. Hur ska vi kunna vistas på en appellplan utan koppel?!

Det har varit ett par dagar med fantastiskt fint sommar väder så ena dagen tänkte jag mig en stund på stranden, men då fick jag problem att lämna de fräkniga ensamma i fritidshuset. Dooley försökte krafsa sig ut o Speedy skällde. Suck, inte alltid kul att vara hundägare.

De är dock rätt söta när de sover…

20130608-162351.jpg

20130608-162359.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.