Dubbel i Tvååker

13 juli, 2013 av

För första gången kände jag mig riktigt bekväm i en uställningsring. Dooley skötte sig bra o domare Göran Bodegård tyckte Dooley var en mycket vacker hund. Det blev trots detta inte något CK, för att han är för ofärdig. Göran hade mätstocken framme o konstaterade att Dooley är drygt 46 cm. Det är vi nöjda med! 🙂 Detta hände sig på fredagen.

Dagen därpå var vi åter på väg till Halland o då ännu lite tidigare, i ottan. Welshen var först ut denna dag. Som nr 2 äntrade vi ringen o tänk, även dagens domare, Chris Hancock gillade Dooley o han var inte så snål, utan gav honom CK. I hanhundsfinalen var det bara två championhanar före vår lille goding så det blev även Certifikat till Lilleman.

Båda dagarna hade vi riktigt fint sommarväder o med kanonresultat i ringen kunde det knappast bli bättre. Jo, men då glömde jag ju nämna ännu en bra sak. Dooley vann en stor glasform till husse, en sådan han länge önskat sig. 🙂

Lördagens kritik som i slutänden gav ett certifikat:
Nice junior dog, very nice outline, good head, nice eye color, good neck and shoulder, very nice strong bone, good topline, very nice coat and very nice gay mover

Tack, Carina Arvidsson för att du fotograferade Dooley med din fina kamera o för att jag fick ”stjäla” bilderna.

20130713-223031.jpg

20130713-223037.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.