Veckans träningar

20 september, 2013 av

Så är denna veckans vardagar nästan slut o jag har inte hunnit blogga. Dooley o jag har ju två kurser som rullar på, o i tisdags var det som vanligt dags för viltspår o grundläggande jaktträning. Dooley spårade endast mycket sporadiskt o var mest intresserad av de stora kaninhålorna. Han fick då en ny chans på ett annat spår o döm om min förvåning när han tar det 100% rätt! 🙂
Även första delen av lydnadspasset kändes riktigt bra.

På eftermiddagen på onsdagen var jag ledig från jobbet o Dooley fick då springa fritt tillsammans med ett stort gäng andra hundar (i inhängnad) o han hade säkert roligare än på länge. En portion tävlingslydnadsträning blev det också. Efter lite vila åkte vi till Hofterup för hundledarskap o jag konstaterade åter att jag är för långsam i mina korrigeringar o dessutom får jag inte alltid rätt balans mellan krav o motivation. Hoppas på bättring…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.