Dag för operation

9 januari, 2014 av

Lämnade Speedy på Din Veterinär på morgonen. Dags att få den krånglande tanden utdragen.
När jag hämtade gammelmannen vid fyratiden på eftermiddagen var han redan pigg. Operationen hade gått bra, men tanden hade suttit fast ordentligt.

Jag brukar vara en nöjd kund på denna klinik, men idag är jag lite besviken. Speedy hade kissat ner sig när jag hämtade honom. Tveksamt om han blivit rastad. Sköterskan meddelade att bulan kanske aldrig helt kommer att gå ner bl a för att han haft den en tid. Varför fick han då åtminstone inte antibiotika när jag var hos veterinären i tisdags? Hm! 🙁

20140109-214426.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.