Sommarlov

3 augusti, 2015 av

I år blev det ett långt sommarlov. Inga hundaktiviteter (förutom utställningen i Tvååker) o inget bloggande på flera veckor. Vi brukar ta långa promenader på sommaren, men inte ens det har det blivit särskilt mycket av. Nu börjar vi dock så smått få upp farten igen (Dooley o jag), tränar agility på måndagar o om två veckor startar viltspårträningen.

Farbror Speedy åldras (ja, det är väl naturligt) o ibland känns det tungt. Vissa dagar är det svårt att rasta de båda samtidigt. Behöver ge Dooley så mycket mer än Speedy vill o kan, så några gånger har det blivit en cykeltur med Lilleman.

Här är i alla fall en nytagen bild av den fine gamle mannen (snart 14 år).

Ett svar till “Sommarlov”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Fina pappa Speedy! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.