Att välja

27 mars, 2016 av

Dooley är nu grundtränad i fem olika grenar (6-7 om jag räknar utställning o apportering). För att vi ska komma vidare o ut på tävling behöver jag börja fokusera på två eller möjligen tre grenar. Har haft mycket vånda för jag vill ju ALLT!

Tack vare en del tips från några av mina hundvänner har jag nu kommit fram till en viss strategi. 

Dooley o jag ska börja ny tävlingskurs i agility (imorgon) o efter den ska jag utvärdera om vi över huvudtaget är ett ekipage som hör hemma på tävlingsbanorna. Parallellt med detta kör vi rallylydnad med målet att klara titeln RLD F under säsongen. I ”bakgrunden” kör vi nosework med siktet på doftprov för eucalyptus under året samt någon start på inofficiellt prov i NW 1 innan året är slut. 

Viltspår får ligga på is minst fram till hösten o lydnaden tar jag nya beslut kring när jag känner hur attityden är i rallyn. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.