Så har vi åter…

26 maj, 2016 av

… varit på Söderåsens Brukshundklubb o träningstävlat. Inte tipp-topp, men en något bättre känsla än tidigare.

Rally F – Dooley hade nosen i backen hela rundan, men han lämnade i alla fall inte banan. 😉 Kom över mållinjen med 62 poäng där jag stod för 10 minuspoäng!  Gjorde fel moment redan under banvandringen. Fy på mig!

Lydnadsklass 1 – Oro i platsläggandet i grupp, men han stannade i alla fall kvar, tiden ut. 0 poäng i både stående o läggande under gång o han gillar INTE stora träapporter. Med lite tur fick vi i alla fall 5 poäng där. Totalt 120 poäng.

Stort TACK för dessa toppentrevliga tävlingskvällar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.