Börja om från början

18 juni, 2016 av

Efter en misslyckad agilitytävling i onsdags och en lika dålig rallytävling idag är det dags att ta sig en allvarlig funderare. 

Jag är ju en liten tävlingsmänniska o kanske ställer jag högre krav på Dooley än han klarar av. Ett sätt för honom att komma undan är att gå in i en egen bubbla o t o m lämna banorna. 

Det dyker just nu upp massor med funderingar i skallen. Gör vi detta bara för min skull? Folk som sett oss säger ju att Dooley ser så glad ut, men gillar han verkligen att jobba tillsammans med mig?

Det har hänt mycket positivt på träningarna om jag tittar ett år tillbaka. Kanske ska jag vara lite nöjd med det trots allt, men jag har svårt att acceptera att det inte går framåt i tävlingssammanhang. 
Nu måste jag lova mig själv att fortsätta vara flitig att träna, men inte ge mig ut på fler officiella tävlingar förrän träningstävlandet sitter där det ska! Å vi måste båda ha skojigt på vägen! ?

Inte nog med att vi inte lyckas prestera på banorna. Jag har heller inte minnet med mig. Glömde koppel i Svalöv o jacka i Falkenberg… Dags att ha semester?!?

Ett svar till “Börja om från början”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Jag tror du behöver semester 🙂 Det är lätt att köra fast när allt snurrar på fortare och fortare, ibland behövs det en paus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.