Finaste ögonen

17 mars, 2017 av

Speedy Gonzales 15 år o 5 mån (fredag nästa vecka)
Hans ögon är helt fantastiskt fina, varken hängiga eller rinniga.

Många tycker att det är charmigt med gamla hundar. Själv tycker jag att det mest är ledsamt. Åldern börjar successivt märkas mer o mer på Speedy. Han ser fullt tillräckligt, men hörseln är nästan helt borta.
Han får, sedan han för ett par månader sedan trillade ner i golvet, inte längre sova i sängen. Köpte en stooor kudde till honom att ha på golvet bredvid sängen istället. Han accepterar att ligga på den, men saknar vår säng. ?
Våra hala trappor inomhus är sedan ganska lång tid tillbaka ett problem, så vi bär honom.
Hans kropp orkar inte med allt för tuffa strapatser, men är fullt medveten om att Dooley o jag är på skojig träning när vi packar väskan o går. Sorgligt att behöva lämna gammelman hemma vid de tillfällena.
Speedys största problem är dock att han har svårt att hålla urinen. Vi löser det med kisskydd (husse kallar honom kapten-Blöja), inget vatten efter kl 20 o vi rusar ut med honom direkt när han vaknar på morgonen.
Det är inte enkelt att bli riktigt gammal…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.