Delmål uppnått

10 april, 2017 av

Efter alla smitningar från rallybanor var målet för gårdagens dubbeltävling på hemmaklubben, Råådalen, att Dooley skulle passera målsnöret tillsammans med mig o det gjorde han. På första banan kände jag en uppenbar risk att han skulle dra iväg så där valde jag att diska oss genom att jag tog i honom. Andra banan fanns mycket att önska beträffande koncentration o momentdetaljer, men han försvann inte ifrån mig! (Vi fick behålla 41 poäng – fyra gånger så mycket som senaste gången som vi kom runt en avancerad bana).

Idag känner jag hopp om ännu större ”bättring” o är supertaggad att tävla rally, igen.

Se film från andra loppet, klicka på länken;
Råådalen, andra starten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.