Besvikelse

16 maj, 2017 av

Efter lördagens agilitymissar tänkte jag lyfta upp tävlingshelgen med minst ett godkänt resultat i Startklass, lydnad, under söndagsförmiddagen.
Inget av momenten blev dock som jag planlagt, nej Dooley o jag var helt enkelt likt tidigare, på var sin planet.

Jag blir aldrig arg när jag misslyckas, men däremot ledsen o besviken. Man lägger ner både tid o pengar o vill ju ha någon form av kvitto på att man är på rätt väg, även om träning naturligtvis är skoj i sig.

Detta är ett ämne man kan diskutera i det oändliga. Har jag börjat tävla med Dooley för tidigt? Får han inte tillräcklig/rätt belöning? Är han helt enkelt inte motiverad? Tycker han att det är för svårt? Blir jag läskig/luktar annorlunda? Ja, detta är några av frågorna man kan ställa sig.

Nu har det gått ett par dagar o den värsta besvikelsen har lagt sig o jag ser åter framåt.
Jag har köpt en onlinekurs från nolimitobidience som handlar om hur man får hunden engagerad. Kanske den kan bidra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.