Veckans träning

17 november, 2017 av

Onsdag, agility för Jouni i Nutrolin Arena. Som alltid många hinder i banan (29 st idag). Dooley lite mindre nosig ikväll. När jag är mer säker på banan, så blir Dooley också mer taggad.

Torsdag, allmän träning hos Karina, där vi idag framför allt studerade vad Dooley väljer när han själv får bestämma.
Han fick, med lite olika upplägg, välja mellan diverse smaskigt godis, leksak resp matte. Generellt kan man säga att allt det ätbara kom först o matte oftast sist. Jag tror att han är helt säker på att matte ALLTID finns där för honom. Rastypiskt eller är det något jag gör i vardagen som skapat detta? Rannsakar jag mig så är det nog det sistnämnda. Han samlar sina poäng lite här o var.

I vilket fall kan man konstatera att jag har lite att jobba på om jag vill att vi ska lyckas ute på tävlingsbanorna.

Fick med mig ett par läxor som jag skriver mer om en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.