Inoff agility

28 december, 2017 av

Ny domare, Kalle Karlsson, utbildas, så ikväll fick han träna på ett gäng som ville köra agility i Skånehallen. Råådalens brukshundklubb stod för arrangemanget.
Här väntar vi på vår tur;

I agilityloppet blev det disk för oss – En svår bana där det blev fel väg. Våra två konkurrenter i Large diskade sig också.

Superfin hall, varmt o skönt o med en mjuk matta. Inneskor är ett krav o då utrymmet är begränsat så det blir en del skobyte när man ska ut i bilen för att hämta/lämna hund. Lat som jag är så knöt jag inte snörena på min kängor utan stoppade ner dem i skodonen. Inte att rekommendera! Hyskorna fastnade i varandra när jag gick, så det blev tvärstopp! Naturligtvis trillade jag åt höger o tog för mig med den relativt nyopererade handen. Bröt i alla fall inget. Lite blåfläckig o något öm är dock handen.

I hoppklassen tyckte nog Dooley att jag stod i vägen, så han brakade in i långhoppet. Vi fortsatte i alla fall loppet o efter lite strul i slalom kom vi som ensamt large-ekipage i mål (om än med en massa felpoäng).
För det fick vi pris o rosett! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.