Inoff nosework

7 januari, 2018 av

Idag har vi varit på Clear Round på Hundgymnasiet, i Örkelljunga. Arrangörer var Sara, på Dogsis och Sofie, på Tassatorpet. Det var fyra sök, behållare, inomhus, utomhus och fordon. Behållarsöket bestod av ”julklappar”, inomhussöket var förlagt i en lång smal korridor med hundboxar längs med ena sidan. Utomhussöket var längs med fasad samt nätstängsel. Fordonssöket var en stooor lastbil.
Vi hade start nr 2 i eftermiddagsgruppen, så väntetiden blev nästan lika med noll då vi fick göra alla fyra sök i en följd. Dooley fixade alla söken galant o detta gav mig ny energi o sug efter att starta officiellt. ?

Ett svar till “Inoff nosework”

  1. Francine skriver:

    ”Heja, heja pappa”, säger Cupcake. Det är bara att anmäla sig. Lycka till! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.