Sista träffen

29 april, 2018 av

I onsdags blev det så sista träffen på vår privatkurs hos Karina, på You & Your dog have fun. Detta pass blev helt ägnat åt nosework o Dooley satte alla gömmorna på utsatt tid!
Vi tänkte bl a styra upp honom i behållarsök, men han gjorde ju dem perfekt, så ingen styrning behövdes. ? Fordonssök o utomhussök gick också galant. Ja, den eftermiddagen/kvällen var han en riktig ?.
Tack Karina för lärorika lektioner.

Strök rallyträning på onsdag kväll samt träningstävling i rally o lydnad, torsdag kväll, från min kalender. Inser att jag planerat in lite väl många aktiviteter. Även om det är kuliga saker kan det faktiskt bli för mycket. Skönt att bara vara hemma också, ibland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.