Tävlingshelg

4 november, 2018 av

Jag är alltid lite skrajsen att jag inte ska vakna i tid eller inte hitta till tävlingsplatsen, så natten till både lördag resp söndag innehöll färre timmar med sömn än brukligt. Jag gick nämligen emot mina vanliga principer att bara ha aktivitet en helgdag, detta för att kunna tävla nosework båda dagarna.

På lördagen blev det full pott o diplom, men söndagen en besvikelse då tiden gick ut på inomhussöket o en felmarkering på behållare. Oftast blir det mest tokigt om den mänskliga hjärnan lägger sig i söken men här hade det kunnat vara till hjälp.
Lärdomar jag tog med mig, för Dooley är det en nackdel att söka utan koppel på tävling o jag ska inte fråga/be honom visa om han inte spontant markerar som han brukar samt undvika hjärnsläpp! ?

Bilder från lördagen

Söndag eftermiddag var vi i Vejbystrand o där fick jag ett flertal lyckade inkallningar. Det känns alltid bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.