Revanschsug

17 augusti, 2019 av

Uppe tidigt o tillbaka vid brottsplatsen, Ingeborrarps Museum. Dag 2 för NW 1 TSM. Började trist, seg pga tidig morgon, åter regnigt o en allmänt dålig känsla. Dooley går dock in på första söket, fordon, o fixar det enkelt o humöret börjar stiga.
I behållarsöket lyckades jag, i motsats till gårdagen, hjälpa Dooley (att inte missa en kartong) o plötsligt hade vi 3 klarade sök. Bara inomhus kvar! Lite nervigt blev det men resultatlistan sa att nästan alla klarat just den. Dooley behövda 59 sek av tillåtna 3 min att hitta platsen för gömman. Full pott på alla söken o inga fel dvs tredje diplomet är idag vårt! ?

2 svar till “Revanschsug”

  1. Sandra skriver:

    Haha, det ser ut som en riktig brottsplats! ? Härligt att det gick bättre idag ??

  2. Maria skriver:

    Härligt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.