Uppdatering

19 december, 2020 av

Länge sedan jag skrev några rader, så det är väl hög tid att ni hör ifrån oss.
Jag kan tyvärr konstatera att de emojis jag använt i mina inlägg nu konverterats till frågetecken resp utropstecken. ⁉️ Ser därför tokigt ut här o där (rättat i några inlägg), men inget jag för tillfället har någon lösning på.

I måndags var vi åter på Möllergården för ett pass i bassängen. Döm om förvåningen, då Dooley för första gången på egen hand tog sig ner i vattnet. Wow!

I veckan har jag åter haft kontakt med tikägaren som vill använda Dooley i sin avel. Väntar på att löpet ska komma igång (dock är det ju ingen brådska). Vet ett par familjer som skulle vilja ha en avkomma efter Dooley, så jag håller tummarna för att den kan bli så, nästa år.

Idag har vi varit o köpt goda frukostbullar på Lilla bageriet, på Råå och Dooley har som brukligt burit bullpåsen hela vägen hem (ca 1 km).

I eftermiddag planerar vi en gemensam promenad med Quinnie och hennes ägare. Hoppas jag kan bjuda på några bilder i nästa inlägg.

För övrigt är det lite för få aktiviteter på gång, särskilt om du frågar Dooley. Håll tummarna för att mer organiserad träning och i bästa fall tävling kan komma igång en bit in på det nya året.

Ett svar till “Uppdatering”

  1. Sandra skriver:

    Heja Dooley! Han kommer snart att dyka ner i bassängen, haha 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.