Nya lopp

17 juni, 2021 av

Laddade för fyra nya lopp körde vi till Vankiva/Hässleholm denna varma men tack o lov också blåsiga dag/kväll.

Resultat; Ett trögt hopplopp med ett par vägran o ett agilitylopp med hoppat kontaktfält. Två lopp med noll fel på hinder, men då tyvärr ca 3 sek tidsfel.

Med tanke på att jag vet att minst en löptik deltog tycker jag ändå vi presterade helt ok. Dooley varken lämnade mig eller tvärstannade på banan, men visst kunde jag önskat mer fart. Ett par sekunders tidsfel får även jag ta på mig som på ena banan kom lite ur kurs o handlade dåligt.

Nästa gång sätter vi nollan! 😃

Ett svar till “Nya lopp”

  1. Maria & Nellie skriver:

    Heja er!! 👏👏🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.