Senaste helgen

13 december, 2009 av

Redan under fredagens eftermiddag lämnade vi Speedy på Marcus arbete för att Bengt o jag skulle kunna ge oss av på en tripp till Göteborg.
På kvällen gick vi en runda på Lisebergs fina julmarknad. Dagen efter strosade vi på stan o sedan såg vi ”The Producers”. Framåt sena kvällen var vi åter hemma i Hbg.

Foto taget utanför entrén till Liseberg

liseberg

Söndagen bjöd på pepparkaksbak tillsammans med halva släkten. När alla anlänt var vi 16 pers i åldrar mellan 5 månader o upp till 60+. En del var avancerade i sitt skapande o tillverkade t o m en traktor med betupptagare. 🙂

Kvällen avslutades med tomtetåg och korvgrillning.

bak-1

bak-2

bak-3

tomtar

Samma dag gick ”Stora Stockholm” av stapeln o där ställdes bl a Speedys dotter Sancy (Freja). Hon fick en 1:a i kvalité men placerade sig tyvärr inte i konkurrensen, i unghundsklassen. Vi säger Lycka till i framtiden o Tack Carina för bilden!

sancy-sta

Ett svar till “Senaste helgen”

  1. Underbart att se hur han sitter och väntar på gästerna…. Welshen, världens kanske mest sällskapliga ras, eller hur? Jag som har kelpie också läser ofta hur sociala de är men ärligen… mot welshen har den inte en chans vad det gäller att älska människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.