Kurs x 2

23 oktober, 2011 av

Samma goda start på Klicker, dag 2. Tack Ida för fikorna!
Börjar förstå att det är skillnad på att klickerträna och att träna med klicker… Ja, det är komplicerat o för att jag riktigt ska haja det hela måste jag även gå Klicker 2 resp 3. Får se hur långt den gamle o jag hänger på.

Helgens härliga klicker-gäng! (Ida Lindgrens foto som jag snott från FB)

Efter dagens 3 timmar på Vi2 var det direkt färd till Knutstorp där vi skulle apporteringsträna med gänget från Hundkompetens. Vi kom dit efter att de andra var klara så Speedy fick en kort men intensiv halvtimma i terrängen. Han var lite tveksam till en början, men förstod rätt snart att vi var på en helt ny aktivitet. Så fort han hittat en dummie eller boll kom han snabbt till mig o lämnade villigt av sitt ”byte”.


Här håller jag kvar honom lite i starten. Övriga bilder får tala för sig själv.

Fotograf; Mercedes Matses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.